KENDALL RYAN - MUŠKARAC ZA JEDNU NOĆ


Nakon što se Kateina cimerica zaruči, Kate se iseli iz zajedničkog stana. Kroz nekoliko dana treba se preseliti u novi stan za koji je već dala polog. U međuvremenu slavi svoj trideseti rođendan sa svoje dvije najbolje prijateljice. Kako je ispijala jednu tekilu za drugom, tako je Kate poželjela napraviti nešto ludo da proslavi svoj ulazak u tridesete. To nešto ludo uključuje rođendanski seks bez obaveza. Pogled joj zastane na prekrasnom crnokosom muškarcu. Ubrzo se on nađe pokraj nje. Nakon kratkog upoznavanja, puno flertovanja, taksijem krenu njegovoj kući. Kada tamo stignu, stvari između njih se veoma brzo razvijaju i u trenutku dok su doživljavali najbolji seks koji su ikad probali, prekine ih dječji glasić koji se obrati Kate: Što to radiš mome tatici?

Šokirana i posramljena, Kate se nikad u životu nije tako brzo obukla. Nakon što je otišla iz njihove kuće, zahvalna je što nikad više neće vidjeti Huntera i njegovu kćer.

No, naravno da nikad nešto nije onako kako želimo. Nakon nekoliko dana, Kate ide s prijateljicom pogledati onaj stan za koji je dala polog. Kad je stigla do njega, sve u vezi tog mjesta joj je poznato, ali nikako da shvati odakle. Kada ugleda svog novog stanodavca sve shvati. Njezin novi stanodavac je Hunter. Kate stvarno treba ovaj stan, no da li je moguće da njih dvoje nakon svega žive tako blizu?

Tu je i njegova kćer Maddie za koju se Kate nada da je nije zapamtila one noći.

Njihova međusobna privlačnost je neporeciva, ali su oni ipak dvoje odraslih razumnih ljudi i zaključuju da se ona jedna noć neće ispriječiti u njihovom novom odnosu stanar-stanodavac.
No, kada ipak pređu granicu i kada se između njih razviju osjećaji, da li će Kate dopustiti sebi da bude sretna s muškarcem koji joj se sviđa ili će prevladati njezina fobija bježanja od obaveza?

Ovo mi je najdraža Kendallina knjiga dosad! Puna je vrućih dijaloga i humora. Glavni likovi su odlično zamišljeni. Kate je prekrasna samostalna žena koja zna što želi i zna kako to dobiti. Voli veze za jednu noć i boji se obaveza koje ozbiljna veza donosi. Hunter je predani samohrani otac četverogodišnje djevojčice koji žudi za ozbiljnom vezom. Želi pronaći ženu koja bi prihvatila i njega i njegovu kćer. Priča je odlično zamišljena.

Naslovnica je prekrasna, a prijevod je savršeno odrađen.