PENELOPE WARD - NEODOLJIVI SUSJED


Ako još niste pročitali nijednu knjigu Penelope Ward, Neodoljivi susjed je savršena knjiga da se upoznate s ovom spisateljicom.

Chelsea je Elec, njezin bivši, slomio srce nakon što ju je ostavio zbog Grete. Njoj je njihova veza bila savršena i nikad nije ni pomislila da bi on mogao s njom prekinuti. No, njegova ljubav prema Greti je ipak bila jača. Ni nakon godinu dana Chelsea još uvijek nije zaboravila njegovu izdaju.  Kako bi pokušala krenuti ispočetka, seli se u novu zgradu,  stan do Damienovoga.

Damien živi svoj život baš onako kako želi bez ikakvih obaveza. Slika cijele dane i izlazi sa kime god želi bez ikakvih obaveza. Dolazak nove prelijepe susjede remeti tu njegovu savršenu rutinu.
Iako je međusobna privlačnost između Chelsea i Damiena i više nego očita, njih dvoje se ipak ne upuštaju u ljubavnu vezu. Umjesto ljubavne veze, između njih se rađa čvrsto prijateljstvo.Chelsea nikad nije skrivala svoje osjećaje prema njemu i Damien zna da ona želi biti s njim. On isto osjeća za nju, što je vidljivo iz njegovog ponašanja prema njoj, ali nešto ga sprječava da se upusti u vezu s Chelsea. Bez obzira na sve, uvijek je uz nju kad joj zatreba dobar prijatelj.

Kako se dalje razvijao njihov odnos ipak ostavljam vama da otkrijete!

Prvo što ću reći o ovoj knjizi je to da mi je milijun puta bolja od knjige Zabranjeno voće koja mi je također bila odlična! Uživala sam u svakom slovu. Kada sam je počela čitati nisam je ispustila iz ruku dok je nisam do kraja pročitala.  Neodoljivi susjed je knjiga koja ima sve romansu, humor, savršene likove.
Chelsea je vrckava, lijepa, slatka i realna žena. Nosi svoje srce na dlanu. Damien je seksi, talentirani umjetnik, malkice čangrizav, ali ima dobro srce.
Spisateljičino pisanje je savršeno i navodi vas da tražite još, još i još. Priča ima srcedrapajući uvod, zanimljivu i vrckavu sredinu priče, te eksplozivan završetak. A dio koji me također oborio s nogu je epilog na kraju knjige.

Iz ovog mog kratkog osvrta možete zaključiti samo jedno: da sam oduševljena knjigom i da je preporučam svim ljubiteljima ljubavnih romana. Ovo je knjiga koju obavezno morate pročitati!