INNA MOORE - KRIVI BROJ


Nakon što u noćnom klubu pokuša svog trenutnog dečka učiniti ljubomornim, Jade upoznaje Silasa, zgodnog i misterioznog muškarca. Njih dvoje razmijenje telefonske brojeve. No, Silas se ne zadržava dugo u gradu i odlazi. Jade je zainterseirana za misterioznog muškarca i odluči mu poslati poruku. Njihove nevine poruke ubrzo prelaze u nešto više. Ubrzo se čuju i preko telefonskih poziva. No, Silas rijetko dolazi u Jadein grad. Kada njihova veza prijeđe na višu raazinu, Jade upoznaje još jednog muškarca koji je neodoljivo privlači.

Može li veza na daljinu između Jade i Silasa opstati, ili će novi muškarac u Jadeinu životu potpuno zaokupiti njene misli i osjećaje?

Vau! Kakva knjiga! Zaokuplja od samog početka i ne ispuštate je iz ruku do samog kraja!

Krivi broj je zanimljiv i seksi roman s odličnim glavnim likovima. Pisanje je zanimljivo, a radnja neodoljiv spoj besramnog koketiranja.

To je priča o oslobođenju, oslobađanju vašeg unutarnjeg ja i poništavanju vaših strahova, ožiljaka, koja otkriva vaše tijelo, um i dušu da postanete jedno s drugom osobom, spuštajući zidove koje ste podigli oko svog srca. Još jedna odlična priča iz pera naše Inne Moore!