L. J. SHEN - VRABAC


Troy Brennan je veoma dobro poznat u Bostonu. Ne zbog njegove ljubaznosti, već zbog njegove okrutnosti. On nije drag čovjek, svi ga boje se. On je sin bivšeg šefa irske mafije, pa čak i ako je krenuo drugačijim putem od svog oca, ruke su mu zaprljane krvlju.  Pametan je, opasan i bezosjećajan. Priče o brutalnim ubojstvima koja je počinio opće su poznate diljem Bostona. Troy je ono što je poznato kao profesionalni popravljač. Ako imate problem, on će se pobrinuti za njega. On prodaje svoje usluge bogatima uz pozamašnu naknadu. Kad ne "popravlja" stvari za klijente, traži osvetu za očevu smrt. Činjenica da se mora oženiti djevojkom s kojom ne želi imati ništa, Troyu se baš i ne sviđa previše.

 Sparrow Raynes jako dobro zna tko je Troy. Odrasli su u istom dijelu Bostona i poznaju se mnogo godina otkad je Sparrowin otac radio za Troyevog oca. Ona mora postati Troyeva žena, pa čak i ako ne razumije zašto je Troy želi budući da i nije baš njegov tip. Njezin otac radi za njega i ona se zapravo ne može oduprijeti Troyevim zahtjevima. Kad joj kaže da će se vjenčati, ona se ubrzo nađe kao nevoljna sudionica vlastitog vjenčanja. Na prvi pogled Sparrow je obična žena, ali Troy će shvatiti da je ona mnogo više od toga.

 

Nakon Kradljivca poljubaca stiže nam Vrabac spisateljice L.J. Shen, a kao što me oduševio Kradljivac poljubaca, tako me oduševila  knjiga Vrabac.

Troy je lik koji u vama budi čitav niz emocija. Nisam znala želim li ga poljubiti ili ga udarati. Seksi je, nabrijan i pravi alfa mužjak. Kroz veći dio knjige on je potpuni šupak prema Sparrow. Baš kad pomislite da se neće moći popraviti, on to čini.

Sparrow mi se svidjela na prvu. Možda je pristala udati se za Troya iz straha, ali nije mu se namjeravala potpuno podrediti. Ona je osoba koja se zalaže za sebe i zahtijeva poštovanje. Ne udovoljava Troyevim željama, niti mu dopušta da promijeni tko je ustvari ona. Proziva ga zbog njegovih sranja i zbog toga mi je bila još draža.

Ova priča ispričana je s oba njihova gledišta. Bila je seksi, divlja i luda i jako zabavna za čitanje. Ovo je priča koju morate shvatiti takvu kakva jest, nemojte pokušavati razmišljati i previše je analizirati, inače ćete propustiti ono što ovu knjigu čini odličnom za čitanje. Ova je priča u sebi imala ljutnju, bijes i zadivljujući naboj između Sparrow i Troya. Odlična od prvog do zadnjeg slova. Moja velika preporuka!