MAX MONROE - ŠEF MILIJARDER IZ SUSJEDNOG STANA


Greer je dizajnerica interijera čiji posao propada i očajnički joj treba posao. Prijatelji joj pomažu u dobivanju intervjua za posao za dizajn interijera novog hotela u New Orleansu.

Trent čeka da preuzme kontrolu nad očevom tvrtkom, ali njegov otac još uvijek misli da on nije spreman voditi tako veliki posao. On zatim unajmljuje tim kojem će Trent biti nadređeni u uređenju novog hotela.

Kad se Greer i Trent prvi put sretnu, to nije u sali za sastanke ili uredu za razgovor za posao, već u teretani. Greer poznaje dizajn i iskrena je u procjeni hotela Trentova oca, što se njemu nimalo ne svidi. Greer je angažirana kao dizajner interijera za novi hotel Vanderturn u New Orleansu, a Trent nadzire cijelu operaciju.

Zanimljiv i eksplozivan početak, zar ne!.

Da bi dodali ulje na vatru, završavaju živeći u stanovima jedan do drugog. Njihova međusobna mržnja raste svakim danom sve dok njihovim zajedničkim prijateljima nije dosta. Planiraju spojiti ovo dvoje, koliko god se Greer i Trent borili protiv toga.

Mogu li ovo dvoje ostati dovoljno profesionalni da stvore najljepši hotel na svijetu? I što je još važnije, mogu li jedno drugome otvoriti srce ili će upropastiti svoju jedinu priliku za sreću?

 

Šef milijarder iz susjednog stana je zanimljiv, smiješan i urnebesan roman. Greer i Trent bili su sjajni likovi. Njihova jedinstvena veza započela je pomalo napeto, pa je napredak i razvoj ove nesigurne veze bio potpuno intrigantan. Knjiga je prožeta satiričnim šalama, usijanom kemijom, a seksualna napetost doslovno izvire sa stranica. Ubacite u mješavinu izvanredan ansambl sporednih likova i imate zajamčenu dobru zabavu. Petica od mene!