VI KEELAND - NEODOLJIVA POGREŠKA


Jedne večeri u baru Rachel Martin slučajno naleti na zgodnog stranca kojeg zamjeni sa tipom koji je imao aferu s njenom prijateljicom Avom. Znajući da je lik prevario njezinu prijateljicu pretvarajući se da je samac, prirodno je da ga je napala. No, prekasno je kada joj je Ava potvrdila da tip kojeg je verbalno napala zapravo nije bio onaj kojem bi se trebala obratiti. Posramljena, Rachel se natjera da zaboravi susret s neznancem i krene dalje. No, sljedeći dan na svom prvom predavanju kao asistentica, ponovno je srela vrućeg stranca i saznala da je on profesor glazbe Caine West i da će on biti njezin savjetnik za diplomski rad.

Situacija nije mogla ispasti gore, nego što je! Kako će ovo dvoje dalje nastaviti svoj odnos pročitajte sami!

 

Neodoljiva pogreška je još jedna uspješnica spisateljice Vi Keeland. Sjajna karakterizacija, lijepo pisanje i ustaljeni napredak radnje učinili su ovu knjigu izuzetnom. Svidjelo mi se što je prvi susret Rachel i Cainea bio neugodan i smiješan i što su se kasniji dijelovi knjige kretali u nizu vrućih i dramatičnih scena.

Oba su lika nesavršena na mnogo načina i imaju ožiljke iz prošlosti. Njihov romantični razvoj bio je spor i bilo je malo guranja i povlačenja, ali uživala sam u svakom djeliću njihovog putovanja.

Uvijek se dobro zabavim čitajući priče Vi Keeland. Napisane su glatkim tempom koji se lako čita.

Neodoljiva pogreška natjerala me da se nasmijem, zabavim i nestrpljivo čekam novu knjigu ove spisateljice!