ALI HAZELWOOD - LJUBAVNA HIPOTEZA



 Olive je marljiva i pametna biologinja koja većinu svog vremena provodi u laboratoriju za istraživanja. Nakon što je u mladosti izgubila majku i ostala posve sama, postaje nesigurna u odnosima. Zadovoljna je svojim istraživanjem i druženjem s bliskim prijateljima. Ne postoji ništa što ona ne bi žrtvovala za njih.

Kada prekine s dečkom koji joj se čak i ne sviđa, shvaća da se on sviđa njezinoj najboljoj prijateljici Anh. Kako bi dokazala da je krenula dalje sa svojim životom, odluči poljubiti prvog tipa koji prođe kroz hodnik dok Anh gleda kako bi ova povjerovala da je Olive pronašla novu ljubav.

Plan je bio jednostavan sve dok nije shvatila da je tip kojeg je nasumično poljubila Adam Carlsen, mladi i zgodni profesor, zbog kojeg većina studenata proklinje dan kada su ga upoznali. Ali zanimljivo je da on ne pobjesni zbog zavrzlame u kojoj se našao zbog nje. Zapravo pristaje pretvarati se da se ponašaju kao ljubavnici iz vlastitih razloga kako bi dobio dovoljno sredstava za financiranje vlastitih istraživanja. Čini se da obje strane imaju koristi od ovog dogovora sve dok Olive ne shvati da joj se previše sviđaju njihovi izlasci na kavu srijedom. Iako Adama nazivaju profesorom iz pakla, uvijek se prema njoj odnosi slatko, s poštovanjem i čini se kao da voli provoditi vrijeme s njom.

Ali Olive se mora suočiti sa svojim pravim osjećajima iako je njezina ljubav neuzvraćena. Bi li mogla biti dovoljno hrabra da mu sve prizna?

Meni je ova knjiga bila čisto savršenstvo! Pročitala sam u jednom dahu. Kad sam je počela čitati jednostavno je nisam mogla pustiti iz ruku. Savršeni likovi, savršena radnja, predivna ljubavna priča! Neznam više što napisati o ovoj knjizi osim da ću je sigurno još koji put pročitati… a i vi je morate obavezno pročitati…