LUCINDA BERRY - MEĐU PRIJATELJIMA

 



Među prijateljima je roman koji prati tri žene koje su dugogodišnje prijateljice. Tragična nesreća sruši njihov svijet u jednoj večeri. Jedno od njihove djece je mrtvo, jedno je u komi, a treće ne može govoriti zbog traume.

Dok policija istražuje nesretni događaj ispitujući sve temeljito i više puta, životi tri prijateljice se urušavaju. Muževi imaju tajne, žene također imaju tajne. Gubitak i tuga su iscrpljujući i svi se pitaju da li će se ikad oporaviti. Hoće li ikad saznati što se dogodilo kobne noći? Jedino što sigurno znaju je to da svoju djecu nisu poznavali tako dobro kao što su mislili.

Ovo je psihološki triler koji mi se veoma svidio. Moj jedini problem s ovom knjigom je bila količina likova i moje nastojanje da zapamtim tko je tko. Radnja je bila intrigantna, tragična i srceparajuća. Ovo je triler koji tjera na razmišljanje i koji je veoma potresan.

Priča je bila zanimljiva od početka do kraja s obzirom da je autorica  tokom pripovijedanja otkrivala samo male sitnice koje bi nam mogle dati odgovore na pitanja tko, što, kako i zašto. Nisam bila ni blizu otkrivanja istine, sve dok je sama autorica nije otkrila na kraju. Moja preporuka!